Kanaliseren van energie

Met Feng Shui zijn we in staat om de natuurlijke energiestromen die binnenkomen in een woning te kanaliseren en indien nodig te neutraliseren of te activeren. De uiteindelijke bedoeling hiervan is om uw persoonlijk levensgeluk te verhogen.

 

 

 

Bij een consultatie wordt het kua-getal van ieder gezinslid berekend en de respectievelijke richtingen opgegeven voor succes, relatie, gezondheid en spirituele groei. Zo kent iedereen zijn perfecte slaaprichting of de oriëntatie van werk- of studiebureau. Ook het archetype volgens uw kua getal wordt meegegeven.
In een tweede stap wordt de jaar Feng Shui geactiveerd aan de hand van het jaarraster met de “flying stars”. De activatie gebeurd door middel van koperstaafjes die hier speciaal voor zijn geprogrammeerd. Men hoeft dus niet meer te werken met afbeeldingen of voorwerpen. Op aanvraag kan ook de lange termijn Feng Shui (20 jaar) worden bepaald. Aan de hand van uw bouwplan wordt dan een studie gemaakt en komen we ter plaatse om de eventuele verbeteringen/activatie uit te voeren.

 

Prijslijst op aanvraag : klik hier

 

 

Contact gegevens:
Quattro-innergy
Adres: Klijtberg 105
8570 Vichte
Telefoon:  0479/043379
E-mail:     info@quattro-innergy.be
Web:        www.quattro-innergy.be

Deel met uw kennissen:

Bekijk ook onze Facebook bladzijde  >>>