Over ons

Quattro- innergy is gespecialiseerd in verschillende technieken die zorgen voor de energieverhoging van woon en werkruimtes maar ook van de persoonlijke innerlijke energie (innergy).

 

Door de jaren heen heeft Quattro-innergy reeds verschillende mensen geholpen om de rust terug te vinden in hun eigen leefomgeving.

 

Wim Ampe
Wim Ampe

 

 

De drijvende kracht achter Quattro-innergy is Wim Ampe. Hij heeft een bachelor diploma in de elektro-mechanica en is zaakvoerder van Quattro-installatietechnieken.

Laatste berichten op Facebook:

Hoe het allemaal gegroeid is:

Naar aanleiding van een paar persoonlijke gezondheidsklachten die via de reguliere geneeskunde niet konden opgelost worden is Wim op zoek gegaan naar alternatieve oplossingen. Wim getuigt: "Zo ben ik terecht gekomen bij iemand die mijn woning kwam ontstoren en die eveneens opleiding gaf om dit zelf te leren. Al vlug bleek dat ik voor deze materie zeer gevoelig was en het werd mij ook duidelijk dat ik een “high-sensitieve” persoon was."

Eén van zijn belangrijkste leermeesters was Marie Diamond, gekend als 'master-teacher' in het boek en de film “The Secret”. Zij is een gerenomeerd feng shui master en verspreidt haar kennis en wijsheid intussen over de hele wereld.

Wim heeft ondertussen diverse opleidingen gevolgd waar hij zijn hoog-gevoeligheidstalent kon gebruiken.

Hieronder een greep uit zijn gevolgde opleidingen:

Healing opleidingen:

          * Hawaiiaanse healingmethode: ho’oponopono

          * M.Q.T.: Matrix Quantum Transfomation

Marie Diamond opleidingen: Basic + Advances + Master

          * Basic Dowsing

          * Quantum Dowsing

          * Inner Diamond

          * Quantum Inner Diamond

Marie Diamond met Wim Ampe
Marie Diamond met Wim Ampe

Remote Viewing opleiding bij Matrix Tranfornational (niveau I+II+III)

 

 

Rongbu Monastery
Rongbu Monastery – Mont Everest

Na een reis door Tibet kwam Wim tot het inzicht en het verlangen om al zijn opgedane kennis te delen en door te geven aan andere mensen.

Er werd beslist om de expertise te promoten door Quattro-innergy op te richten.  Hierdoor kunnen meer mensen bereikt worden en geholpen op hun zoektocht naar een betere fysieke en mentale gezondheid.

Contact gegevens:
Quattro-innergy
Adres: Klijtberg 105
8570 Vichte
Telefoon:  0479/043379
E-mail:     info@quattro-innergy.be
Web:        www.quattro-innergy.be

Deel met uw kennissen:

Bekijk ook onze Facebook bladzijde  >>>