Ontstoren van leefruimtes

In de vrije natuur ondervinden we meestal een goed gevoel.

Na een wandeling aan zee, in het bos of in de bergen voelen we ons meestal terug opgeladen.

Er zijn inderdaad plaatsen waar we ons kunnen opladen maar ook plaatsen waar we energie verliezen. Ook in onze woningen vindt men beide situaties terug. Iedereen heeft wel een plekje waar men zich goed voelt.

Met de Quattro-innergy technieken is het nu net de bedoeling om de energie onttrekkende plaatsen op te sporen en deze te transformeren zodat we uiteindelijk ook een positieve vibratie creëren in onze leefomgeving net zoals in de natuur.

 

EEN GEZONDE GEEST

IN EEN GEZOND LICHAAM

IN EEN GEZOND HUIS!

 

 

Bij het ontstoren van ruimten maken wij gebruik van de technieken van DOWSING en SPACE CLEARING.

 

DOWSING

Naast de vele externe factoren die dagdagelijks op ons inwerken zoals voeding, luchtkwaliteit, stress zijn er ook de elektromagnetische stralingen die nefast invloed hebben op ons lichaam.

Het is belangrijk en zelfs noodzakelijk dat men een plaats kan vinden om te recupereren en tot rust te komen zonder schadelijke invloeden.

Door onze woon en werkruimtes te ontstoren creëren we dergelijke plaatsen van rust zodat vooral tijdens de slaap het lichaam ongestoord kan rusten en terug opladen voor de volgende dag.

Bij dowsing bestaan er 2 categoriën: basic dowsing en quantum dowsing.

 

BASIC DOWSING

Bij het basis ontstoren ( basic dowsing) worden alle belastende stoorvelden opgespoord en in kaart gebracht. Door middel van het plaatsen van ontstoorstaafjes (koper antenne) met een welbepaalde lengte wordt de schadelijke frequentie getransformeerd naar een hogere frequentie die een helende invloed heeft op het menselijk lichaam.

In iedere woning zijn er belastende stoorvelden aanwezig zoals:

 

Geopatische stresslijnen:

Veroorzaakt door wateraders of breuklijnen in de aarde

 

Interferrentie zones:

Straling afkomstig van gsm masten, WIFI, DECT-telefoon, elektrische apparaten…

 

Persoonlijke stoorzones:

Onze eigen energie, gedachten en emoties kunnen eveneens stoorvelden creëren.

 

Vortex:

Rond de aarde lopen elektromagnetische lijnen (o.a. leylijnen). Door kruisingen van deze lijnen ontstaan ofwel links- of rechtsdraaiende energiepunten. Vele kerken en kathedralen zijn gebouwd op een positieve vortex.

 

Curry- en Hartman lijnen:

Dit zijn eveneens elektromagnetische aardlijnen volgens een vast patroon (raster).

Normaal hebben deze een helende invloed op het lichaam maar door vervuiling van bijvoorbeeld een hoogspanningscabine kunnen deze toch een nefaste werking krijgen.

 

Na het ontstoren voelt de woning meestal “lichter” aan en krijgen we meestal de reactie van een betere nachtrust en is men energieker tijdens de dag.

Eigenlijk zou iedereen zijn slaap- en leefruimte preventief moeten ontstoren want het is altijd beter te voorkomen dan te genezen!

Prijslijst op aanvraag: Click hier om info op te vragen

 

QUANTUM DOWSING

Met de QUANTUM DOWSING brengen we de woning in een nog hoger energieveld (ascension niveau).

De volgende stappen worden toegepast om dit te bekomen:

Het sluiten van energielekken in het energieveld rond de woning

Activeren van de 24 facetten van het kosmisch licht

De jaar Feng Shui activeren

Piramide-energie creëren in de woning

Connectie maken met de grote centrale zon

Als de woning op Quantum niveau wordt gebracht zorgt dit ervoor dat de bewoners gemakkelijker spiritueel kunnen groeien en zo vlotter hogere bewustzijn niveaus kunnen bereiken.
 

Dowsing scale

Het dowsing niveau kan op een schaal worden weergegeven:

 

SPACE CLEARING

Elke mens straalt zijn eigen energieveld uit met een zeer specifieke eigen frequentie. Als een persoon voor lange tijd in eenzelfde ruimte verblijft en voortdurend energie verspreid met een lage frequentie zoals pijn, verdriet, angst, woede of zelfs eventueel zelfmoord dan blijft deze “zware” energie hangen in die ruimte. De plaats is dan opgeladen met deze energie en er volledig van doordrongen. Als er daarna een nieuwe bewoner komt kan het zijn dat hij/zij door deze oude energieën wordt beïnvloed.
Met de space clearing technieken kunnen we de ruimte als het ware resetten en transformeren we de zware energieën die aanwezig zijn

 

Prijslijst op aanvraag: Click hier om info op te vragen

 

Op regelmatige tijdstippen worden er dowsing cursussen georganiseerd. Als je zelf wil deelnemen aan een cursus stuur dan een berichtje via de contact pagina.

 

 

 

 

 

Contact gegevens:
Quattro-innergy
Adres: Klijtberg 105
8570 Vichte
Telefoon:  0479/043379
E-mail:     info@quattro-innergy.be
Web:        www.quattro-innergy.be

Deel met uw kennissen:

Bekijk ook onze Facebook bladzijde  >>>